Betekenen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De digitale transformatie geeft u drie mogelijkheden om uw organisatie ook in de toekomst relevant te laten zijn. U kunt uw klantcontact personaliseren. U kunt uw businessmodel drastisch wijzigen. U kunt ook uw bedrijfsprocessen optimaliseren. Het voordeel van deze laatste aanpak is dat u zich hiermee beter kan onderscheiden ten opzichte van andere vergelijkbare organisaties. De bedrijfsprocessen vormen samen met uw medewerkers het hart van uw organisatie. Het innoveren en optimaliseren van uw bedrijfsprocessen vraagt enerzijds om kennis van uw organisatie en anderzijds om kennis, ervaring en volhardendheid van een expert op het gebied van proces innovatie en organisatieontwikkeling.

We hebben meer dan 15 jaar ervaring met het implementeren van oplossingen op het snijvlak van optimalisatie van bedrijfsprocessen, data analytics/intelligence en organisatie ontwikkeling. Om zaken gerealiseerd te krijgen, zijn wij de partner voor u. Wij zijn geen ICT  bedrijf, maar begrijpen wel heel goed ‘de taal’ van ICT-ers. Tegelijkertijd zijn wij in staat om binnen zeer korte tijd de uitdagingen en kansen van uw bedrijfsprocessen te herkennen. Wij werken graag samen met de specialisten in uw organisatie en met andere gespecialiseerde externe partners op het vlak van ICT en intelligence.

Als u ook uw voordeel wilt doen met de kansen die digitale transformatie biedt, dan maken wij graag kennis met u middels een oriënterend gesprek. 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, zie onze contactpagina.

Member of the Dutch Future Society (DFS)

 

 

 
Implementatie-bedrijfsprocessen-analytics is een initiatief van Fyllotaxis.